Alex očima jiných...

Jak vám jistě napověděl název, jedná se o téma, které se bude zabývat mnou. Jelikož o mně ještě nic moc nevíte, nějak jsem to dal do zábavné fáze :D. Ehm...takže: zeptal jsem se pěti lidiček, jako CO mě vidí. Mohlo to být cokoliv, věc, zvíře,... Oproti mé představě se to povedlo ještě lépe než bych čekal. Zde máte výsledky tohoto experimentu :D

Natt B. řekla: "To bude celkem jednoduché. Vždycky, když se řekne slovo -Alex-, vylíčím si ho jako prase, nebo jako klauna. Nevím, čím to je. Prase je proto, že je to nepořádník a lenoch - jako to prase, které se v bahně válí. A klaun je proto, že i v té nejhorší situaci dokáže vymyslet vtip, který všem zvedne náladu."

S tím klaunem bych možná souhlasil, ale kdo by řekl, že jsem čuník :D To je asi tím, že čuníkem skutečně jsem. Co víte, možná za monitorem skutečně sedí pan prasátko :D

 

Ondřej J. řekl: "Alex, to je takový vysavač jídel. Kámo, to by si ho měl vidět v akci, pokud jde o jídlo. Lednička i s jídlem zmizí do pěti vteřin. Ale abych nebyl tak krutý zlosin (což jsem - občas), daruju Alexovi i kladnou stránku. Tak bych si ho představil jako smeták nebo prázdnou láhev. Smeták, protože máš SpongeBob hair style a prázdná láhev, protože jsem uvnitř dutý jak bambus."

Ondřej mě vylíčil velmi důkladně. Dobrá práce ;) Ale s tím smetákem jsi to přehnal, já nemám SpongeBob hair style, to se ti jenom tak zdá.

 

Martin řekl: "Alex mě donutil tohle říct lidi! Tohle není z mojí kebule. Alex je prý andílek. Ale já Vám řeknu tohle: Je to krvežíznivý agresivní zabiják! Norris by nás měl zbavit od všeho zla a poslat Alexe tam, kam patři: do postele. Tam přece taky vstal, ne?"

Zabiják, jasně. Když jsem já zabiják, tak ty musíš být víla Amálka. Ano, vstal jsem z postele! :D Bože, vrať mě tam!

 

 

Enwy A. řekla: "Takový plyšák se jen tak nenajde. Je hravý a zábavný."

 

Enwy to zkrátila v jednu větu, dobrá práce. Ale jako plyšák se moc necítím. 

Niky řekla: "Klidně odpovím - velmi vtipného Shinxe..."

Moc se mi líbí, jak to zkrátila. V podstatě mě řekla jedním slovem a vyjádřila tím celou mojí osobnost. Pokud někdo neznáte mého Shinxe, tak to zdřejmě nepochopíte. Ale věřte mi, že Shinx - tím se myslelo CRAZY!, vtipný, možná hravý.

***

To by bylo asi vše, děkuju těm, kteří mi odpověděli ;) a tobě děkuju za přečtění tohoto článku až do konce. Au-Revoir, zkoušel jsem tento experiment a už víte, jak mě vidí ostatní :D Dosud jsem si myslel, že jsem jen prasátko nebo nějaký chlapík, který se pokouší o dobrý vtip. Na tohle asi řeknu jediné: "To jste mě překvapili lidičky!". 
Stejně ale děkuju ;)
A ČAU!
 
PS: Pokud mi chcete napsat, jak mě vidíte vy, neváhejte! ;) 

KOMENTÁŘE :D

Pošlu tě tam!

Čééés!
Tak jsi to sem dal docela rychle :-D Já tě tam pošlu, to se neboj! Bude to rychlý, takže ti ten vaz nestihne dorůst :-D (Evil Smile!)... Nebudu tak krutý. Ale opravdu víla Amálka nejsem, já jsem přece Rumcajs, zapomněl jsi snad? ;-)

Re: Pošlu tě tam!

Ahoj Marťane xD
Mě zraní jen stříbro můj milý, jen stříbro :D Ale vaz mi lámat nebudeš! :D Budu ho ještě potřebovat. Kdyby mi ještě někdo chtěl zakroutit krkem :D Proto nosím v kapse ještě jeden, kdyby náhodou :D
To mě radši zabij, než abych tě měl vidět v roli Rumcajse :D Pche...prý krvežívnivá bestie :D.

Re: Re: Pošlu tě tam!

To s tím zabíjením neříkej dvakrát :-D

Přidat nový příspěvek